Curtan

Alla inlägg under januari 2013

Av Curt - 7 januari 2013 22:36

 

Paltkalas i Bolnuevo. Alf&Mary bjöd ett gäng på Pitepalt och jag kan säga att det smakade jättegott. Många paltar med smör och lingonsylt förtärdes till öl och vatten, och ingen fick paltschwimen. Vid 18 tiden började det kyla av och vi samlades i förtältet för några drinkar och till sång och musik. Tack Alf&Mary för en härlig kväll

Av Curt - 5 januari 2013 20:12

 

Idag har det varit en varm och skön dag.Inger har ringt och talat om att hon mår mycket bättre nu, så snart blir det nog operation. Lisbeths man Björn anlände i natt från Trollhättan och tillsammans med damerna åkte vi in till Puerto för att se dom tre kungarna som kommer från havet och delar ut karameller och presenter till barnen. När kungavagnen passerar så kommer det hundratals barn springande bakom, det är bara att flytta på sig. Det är en riktig folkfest. Dom tre kungarna samlades sedan i saluhallen där dom delade ut julklappar, som föräldrarna har lagt i stora säckar utan att barnen vet om det.  

Av Curt - 4 januari 2013 22:38

 

Ingers döttrar, Mona, Lisbeth och Kerstin har nu varit här en vecka. Dom har varje dag åkt dom 7 milen tur och retur till Murcia för att hälsa på sin mor något som Inger har uppskattat, hon blir nu bara bättre och bättre. Idag bjöd jag dom tre damerna på en liten våffelfest vid min husbil, något jag tror att dom uppskattade. Dagen har varit varm och solig och jag hoppas att det håller i sig   

Av Curt - 1 januari 2013 10:44

 

Så har vi då lagt det gamla året bakom oss. Det har varit ett händelserikt år, både på ont och gott. hjärtinfarkt och lunginflammation har tagit en del på mina krafter, men skam den som ger sig. Nyårsaftonen var solig och varm och tillsammans med några vänner tog vi buss in till Puerto för att äta nyårsmiddag på Chinawoken Emperador. 

Tillbaka på campingen samlades vi hos mig för en liten förfest innan vi gick till socialen för att fira av det gamla året. 

The Grand Old Lady Inger har tyvärr blivit inlagd på lasarett i Murcia på grund av ett olyckligt fall som resulterade i ett brutet lårben, en hjärtinfarkt tillstötte och gjorde saken ännu värre, hennes tillstånd har nu förbättras avsevärt.

Hennes tre döttrar tog flyget ner och jag hade nöjet att få eskortera dom till nyårsfesten. Nu får vi hoppas att det nya året blir bra och att alla får vara friska.  

Presentation


Övervintrare i Spanien med husbil

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards