Curtan

Alla inlägg under februari 2014

Av Curt - 16 februari 2014 20:22

 

En trevlig kväll med goda vänner. Jag bjöd på lax i dillsås med tillbehör, vilket innebär citron och tomater samt potatis. Javisst ja lite gott vitt riesling till det hela. Jag hade tänkt mig en annan efterrätt men Arja hade gjort semlor och då ändrade jag mig. Tack Arja för dom goda semlorna. Till kaffet slank det ner ett par glas likör, det la sig som balsam runt hjärtat. En mycket trevlig kväll.   

Av Curt - 14 februari 2014 15:45

Så har det varit fest igen, den här gången hos Marias. Det är en liten trevlig restaurang i Bolnuevo som vi gärna besöker. Bolnuevo Boys spelade och gladde oss svenskar på St Valentines day. Bra mat och hög stämning bidrog till att göra kvällen minnesvärd. Detta var den sista spelningen som Bolnuevo Boys gjorde, nu skingras dom för vinden men till hösten träffas alla igen får vi hoppas.

 

Monica Karlsson startade upp en fan club med t-shirts med texten Bolnuevo Boyz, kul grej


Av Curt - 8 februari 2014 22:38


 

Mera spelande. Den här gången uppträdde Elvis på Oasis i ett par timmar. Musiken var väl ok, men ljudet i mitt tycke alldeles för högt i en så liten lokal. Just nu surrar det i huvudet på mig och säkert många fler. Publiken bestod till 90 % av 60+ are och det var bra drag på åldringarna, här vilade inga krämpor. Nu blir det lugnt fram till Fredag då det blir en ny fest hos Maria.   





Av Curt - 7 februari 2014 19:53

 

Återigen har dom fantastiska Bolnuevo Boys fått uppträda, den här gången på baren Tierramar.  
Det var fullt både inomhus och utomhus och stämningen var hög, som den alltid brukar vara vid såna här tillfällen.                                             

Av Curt - 4 februari 2014 10:00

 

Tradionsenligt bjöd Campingen på Paella. Ett riktigt långbord för drygt 30 talet svenskar.
Vinet flödade och stämningen var på topp. Efter Paellan samlades vi hos Affe för några drinkar innan vi gick ut på byn för ytterligare förtäring. En riktig toppeneftermiddag som det alltid blir med goda vänner. Nu blir det vita dagar framöver.

Av Curt - 3 februari 2014 19:16

Lite gråmulen morgon, men ändå ganska skön. Åkte med Danneman till Cartagena, Ingegerd ville gå på El Corte Ingles. Det är ett varuhus i 6 våningar varav åtminstone 3 är till för damer. Efter 1,5 tim satte vi oss på cafe´t och åt en medioker macka. Vi gick runt i stan 1 tim, upptäckte nya utgrävningar som jag inte sett tidigare.    

En park med fikusar av det enorma slaget, som ni kan se på bilden.

     


 Därefter blev det en vända till Torriechega, och där finns det också affärer. På parkeringen stod det en husbil av det lite ovanligare slaget. Jag frågade paret som satt i den om jag fick fota den, och det gick bra. Märket på bussen vet jag inte, men när vi gick därifrån var det glada vinkningar från det tyska paret.

   


Av Curt - 2 februari 2014 22:43

Vilken festdag. På restaurangen som tidigare hette Monroes, heter numera Blues House.
Här spelar Bolnuevo boys, en orkester av glada amatörer, Sven-Åke Björndal, Alf Hansson, Holm Lehman, Björn, Rune, Jan Wallenbrink, samt en banjospelare som jag inte vet namnet på.
En helt otrolig eftermiddag, Vilken musik och vilket drag det blev.
Maten gick inte av för hackor den heller, perfekt grillade ribs som smälte i munnen.
Ett stort gäng samlades på efterfest hos mig i lägenheten, det blev också en mycket trevlig tillställning.

Det är gott att vara pensionär 


Av Curt - 1 februari 2014 11:03

 

Första surströmmingspartyt i Bolnuevo den här säsongen. Uteplatsen vid min lägenhet lämpade sig utmärkt för detta. 3 burkar Oskars gick åt och strömmingen var delikat. Som jag tidigare har nämt på Facebook så var strömmingarna ovanligt starka i år, något som kändes i kroppen på morgonen. Vi spelade minikubb vid poolen, herrar mot damer, kommer inte ihåg vem som vann. Senare på kvällen samlades vi i Socialen för dans och umgänge.   

Presentation


Övervintrare i Spanien med husbil

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards