Curtan

Direktlänk till inlägg 9 november 2015

Laxmiddag

Av Curt - 9 november 2015 22:06

Mina grannar Anita&Valle bjöd mig och några till på en helt fantastisk laxmiddag . Det blev en mycket trevlig  kväll. Jag måste säga att det här var den godaste lax jag någonsin ätit, och då är min moder en kokerska av den gamla stammen, men nu låg hon i lä. Några historier lyckades vi med.  

The Grand Old Lady drog en goding som kallas för kålaskopan, vi skrattade så vi kiknade. Efter maten spelade vi sifferkubb, och herrarna vann….. första omgången, sen förlorade vi resten stort grattis till damerna.

 

Lite senare uppvaktade vi Bertil som fyllde  den aktningsvärda åldern 70 år. Vi kramades lite och blev bjudna på ett par glas vin, många grattis Bertil.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Curt - Måndag 15 jan 12:21


  Vi samlades 28 surströmmingsälskare inne på det som vi kallar socialen för att få njuta av denna norrländska delikatess. Det här var årets första surströmmingsparty men säkert inte det sista    ...

Av Curt - Måndag 8 jan 18:51


  Idag har vi gjort en tur till Bullas och Bodegas de Rosario. Vi investerade i lite vin. Efter det besöket körde vi vidare till Calsparra och besökte bergskyrkan Virgen De La Esperanza som ligger i en grotta skuren i berget 6 km från Calasparra. ...

Av Curt - Lördag 6 jan 19:25


  Idag har vi gjort en tur till Rojales och besökt grottorna. Vädret har varit lite mulet men med uppehåll och hyfsad värme. En liten tapas på en trevlig bar och till verkligen hyfsat pris, en toast med skinka för 1€, de ni. När vi kommer til...

Av Curt - Fredag 5 jan 20:47


  Hej på alla. Jag har varit lat på att blogga, fick en tillsägelse från ett trevligt par i Östersund och nu ska jag bättra mig. Idag har vi hyrt en bil tillsammans med min nyvunna vän Marianne. Det blev en tur till La Ahozia där vi åt en delika...

Av Curt - 22 december 2017 21:23


  Ja så är det jul igen. Personalen på campingen har med sin lilla bil och släp kört runt och delat ut julklappar till alla gästerna. Allt detta sker i strålande solsken, långt ifrån vinter och snö, kanske inte riktigt den julstämning som man förv...

Presentation


Övervintrare i Spanien med husbil

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Curtan med Blogkeen
Följ Curtan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se